Du er her:Hjem»Artikler»Rødtangen Båtforening»Seileraktiviteter på Rødtangen 2015

Seileraktiviteter på Rødtangen 2015

Skrevet av  onsdag, 24 juni 2015 23:11

Like sikkert som makrellen er Drammens Seilforenings regattaer og aktiviteter for både unge og erfarne seilere når det er sommer på Rødtangen. Skuelystne bør merke seg når regattaene finner sted. Hører du et realt kanon-drønn, kan det være et startskudd. Eller det kan være noe annet som fortjener en salutt. Nytt av året er nemlig DSFs saluttkanoner som ble innviet lørdag 20. juni. Se og hør videoen når de smeller til med munningsflamme og kruttrøyk, du finner videoen nedenfor selve artikkelen.

Fredag 26. juni

Prøveseilas før Master-NM der DSFs juniorer får prøve seg mot erfarne Master-seilere fra hele Skandinavia. Start kl. 1200.

Lørdag 27. og søndag 28. juni

Laser Master-NM utenfor Rødtangen. Skippermøte kl. 1000 hver dag, regattastart kl. 1200.

Mandag 13. – lørdag 18. juli

Seniorjollesamling på Seilkroa. Foreningens medlemmer inviteres til å ligge på seilkroa og til å seile joller, brett og kite. Denne uken er det ikke undervisning.

Søndagsregattaer i juli

Hver søndag i juli vil det bli forsøkt holdt uhøytidelige jolleregattaer. Start ved DSF-bryggen kl. 1200.

Mandag 20. – lørdag 25. juli

Juniorjollesamling på Seilkroa. Årets høydepunkt med stinn brakke og 35 barn med mange aktiviteter: Seiling, krabbefiske, hinderløype, fotball, underholdning, grilling.

Lørdag 2. august

Siste sommerregatta i Laser-serien, start klokken 1200.

Helgen 7. - 9. august

Rødtangen Multisport: Tøffe damer kommer og seiler Laser.

Torsdag 13. august

NRKs sommerbåt MS Sjøkurs passerer Rødtangen på vei til Holmsbu i forbindelse med programmet Sommeråpent. Vi starter regatta med kanon og kommer på TV.

Lørdag 5. september

Høstregatta for kjølbåter på Rødtangen.

Kanonene p Seilkroa 2015 06 20 lavKanonene ble avfyrt for første gang på Rødtangen lørdag 20. juni 2015. Far Henrik Gautneb til høyre og hans sønn Victor Gautneb til venstre tente luntene med sigar, som seg hør og bør. I midten forfatteren, Pål Brudevoll, som ledet kanonaden med sikker hånd.

 

 

Media

Ønsker du å annonsere her?