Du er her:Hjem»Artikler»Rødtangen Klokketårns Venner»Tåkeklokken kommer hjem - videoen

Tåkeklokken kommer hjem - videoen

Skrevet av  mandag, 08 september 2014 16:04

Tåkeklokken kom endelig hjem til klokketårnet sitt på Nebba i sommer. I denne videodokumentaren ser du noen glimt av prosessen og arbeidet som lå bak, mye av det på dugnad. Den viser også klipp fra åpningsarrangementet lørdag 28. juni. Sannsynligvis var det publikumsrekord både i bedehuset og ute på Nebba denne dagen, en festdag for historiebøkene for lille, vakre Rødtangen.

Ansvarlig for fagarbeidene var Rødtangens lokale bygg- og tømrermester, Ivar Jørstad. På videoen ser du ellers blant andre leder av Rødtangen Klokketårns Venner, André Schau, Hurums ordfører, Monica Vee Bratlie (H), teamleder (fylkeskonservator) Turid Kolstadløkken i Buskerud fylkeskommune og leder i Hurum Historielag, Hans Blichfeldt.

Bli medlem av Rødtangen Klokketårns Venner (RKV)

RKV ønsker seg flest mulig venner. Er du registrert på Rødtangen.no, overfør kontingenten på kr 250,- for 2014 til konto 1503.43.36501 og skriv ditt navn i meldingsfeltet, og vi ordner resten. Er du ikke registrert, trykk på «Registrer ny bruker» under «BRUKERKONTO» på forsiden og fyll ut skjemaet, i tillegg til å overføre beløpet.

Velkommen skal du være!

Les også:

Kjøp klokketårnkunst

Tåkeklokken kommer hjem til Nebba!

Historien om Rødtangen fyrstasjon og tåkeklokke

Media

Runar Warhuus

Jeg har nokså fast tilhold i Tolderstien 1 fra mai til oktober og koordinerer etableringen av nettstedet rødtangen.no på vegne av Rødtangen Vel og Vannverk.

Ønsker du å annonsere her?