Du er her:Hjem»Artikler»Rødtangen Vel og Vannverk»Gi din Grasrotandel til RVV

Gi din Grasrotandel til RVV

Skrevet av  tirsdag, 03 juli 2012 19:57

Rødtangen Vel og Vannverk (RVV) er nå registrert som mottaker av Grasrotandelen. Ved å gi din Grasrotandel til RVV, blir 5 % av spilleinnsatsen via Norsk Tipping overført til RVVs bankkonto. Dette er gratis for deg som grasrotgiver.

Det er enkelt å registrere RVV som mottaker av Grasrotandelen. Du kan oppgi RVVs organisasjonsnummer 895890642 til kommisjonæren, sende 895890642 som SMS til 2020 eller gå inn på www.grasrotandelen.no , klikke deg inn på lenken «FOR NORSK TIPPINGS SPILLERE», taste inn 895890642 eller Rødtangen, så kommer Rødtangen Vel og Vannverk opp og kan bekreftes som valgt mottaker. På samme måte kan du endre hvem du ønsker å gi din Grasrotandel til, hvis du for eksempel ønsker å endre fra en annen mottaker til RVV.

Ved å gi din Grasrotandel til RVV, velger du på måte å gi til deg selv. RVV vil sørge for at inntektene kommer vårt fellesskap på Rødtangen til gode og bidra til å holde medlemskontingenten lav.

Runar Warhuus

Jeg har nokså fast tilhold i Tolderstien 1 fra mai til oktober og koordinerer etableringen av nettstedet rødtangen.no på vegne av Rødtangen Vel og Vannverk.

Mer i denne kategorien Til kamp mot parkslirekne »
Ønsker du å annonsere her?